Vlog #2: Swan Market kerst editie in de Van Nelle Fabriek Rotterdam

vlog2_thumb

Ik zal eerlijk zijn, sinds dat ik de eerste vlog heb opgenomen (bekijk hem hier) ben ik een beetje verslaafd geraakt aan het bekijken van video’s en vlogs. Ik heb me al geabonneerd (met het account van iheartwebshops) op verschillende youtube kanalen. Maar ik zal ze vast nog genoeg te ontdekken hebben.
Ook ben ik nog erg aan het uitzoeken welke video bewerkings progamma ik wil gebruiken. Ik gebruik tot nu toe de trial van de Cyberlink Power Director (dit kun je zien aan het begin van de video door het watermerk) op zich niet erg want tot nu toe vind ik het het fijnste progamma die ik tot nu toe heb gebruikt.
Zoals ik al zei is dit dus de tweede vlog/video die ik opneem en ik weet dat ik nog een hoop te leren heb want het gaat nog allemaal erg stijfjes en onnatuurlijk. Mochten jullie nog tips hebben, qua video bewerking, editting, annoying things in de video’s laat het me dan weten, want ik wil graag leren.

Anyway… De tweede vlog heb ik opgenomen op de Swan Market kersteditie in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
De Swan Market is een lifestyle markt met allerlei kraampjes met een divers creatief aanbod. Denk aan: handgemaakte sieraden, kleding, accessoires, kunst, interieur items en heerlijk eten en drinken. Ik heb er aan het begin dat ik de website startte ook al een artikel over geschreven: Lees hier omdat ik het gewoon een leuk concept vind, en de editie Rotterdam voor mij dichtbij in de buurt is.

Ik hoop dat jullie de video leuk vinden, en het lijkt me leuk om jullie reactie te horen.. goed of slecht zolang het maar opbouwende kritiek is 😉

Veel kijk plezier:

Door Diane Zoet op 25 dec 2015
Lees meer artikelen van Diane Zoet