Terugblikken op 2015 en verbeterpunten voor 2016

terugblikken op 2015

terugblikken op 2015

Het is alweer bijna zover… Het einde van het jaar 2015. Nog een paar dagen en het is 2016.
Een mooi moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar. In September van 2015 ben ik begonnen met deze website, en kan ik dus nog niet een heel jaar terugblikken m.b.t. de website, maar toch kijk ik al tevreden over de afgelopen paar maanden. Natuurlijk kan het altijd beter, maar ik heb nog een hoop te leren.

Het idee van de website is eigenlijk rond April dit jaar gekomen en ik heb er best lang mee rondgelopen en ook heb ik aardig wat tijd gestoken in de voorbereiding van de website. Niet zozeer in de artikelen, maar meer in het design en het idee wat ik met de website wilde bereiken.

Inmiddels heeft de website 24 webshops vermeld staan. Naar mijn mening nog veel te weinig, dus dat is wel een aandachtspuntje die ik voor 2016 wil aanpakken. Doel #1. Meer webshops toevoegen. Zoals je misschien niet weet, is iedere webshop eigenaar zelf benaderd door mij of hebben de eigenaren hun webshop zelf aangemeld. Wij vermelden dus geen webshops waarvan de eigenaren geen idee hebben dat ze op onze website staan.

In totaal hebben we 97 artikelen geplaatst, inclusief de photo diary’s. De beste gelezen artikelen zijn:
1. PHOTO DIARY FLORENCE VAN NEERBOS WEEK 48
2. PHOTO DIARY KIM STRIJD WEEK 46
3
10 TIPS OM EEN SUCCESVOL INSTAGRAM KANAAL TE BOUWEN (Geschreven door Dorien van Luxedy.com)
4. BLACK FRIDAY KORTINGCODES
5
PHOTO DIARY KIM WEEK 41

Het blijkt dus wel uit de resultaten van de statistieken dat jullie het liefste de artikelen lezen van gast schrijvers. Goed om te weten 😉  Doel #2. Meer gast schrijvers artikelen laten schrijven.

Verder ben ik begonnen met vloggen wat ik ontzettend leuk vind. Voor het vloggen zelf ben ik nog erg zenuwachtig en verlegen. Maargoed oefening baart kunst zeggen ze wel is. Doel #3. Meer verdiepen en leren m.b.t. het vloggen.

We hebben op instagram een winactie lopen die naar mijn idee nog niet goed genoeg loopt, ik heb mij hierin zwaar vergist. Een actiepuntje zal dan ook zijn om actiever op social media te worden. Doel #4 Voor 2016 wil ik meer, maar kleinere winacties gaan opzetten.

Al met al kijk ik terug op een leuk 2015, in mijn prive leven is er een HOOP veranderd.
Ik officieel samen gaan wonen. ik ben van mijn eigen appartementje verhuist naar ons 2 onder 1 kap huis met ontzettend mooi uitzicht over de landerijen, iets waar wij altijd van droomde. Mijn appartement was nieuwbouw en dit huis is in slechte staat dus hierop heb ik wel wat in moeten leveren, maar ik geloof dat dat helemaal goed gaat komen. Ook ben ik van baan veranderd, na een 8 jarige loopbaan bij mijn vorige werkgever ben ik een nieuw avontuur begonnen bij mij nieuwe werkgever. Prive is er dus ontzettend veel veranderd. en ik zal je eerlijk bekennen daar was ik heel erg aan toe.

Anyway genoeg geblabla.. Ik zou graag jullie mening willen horen, wat zou je graag meer of juist minder willen zien. Hebben jullie nog tips voor onderwerpen bij de Video’s? Andere suggesties, opmerkingen of aanmerkingen. Ze zijn van harte welkom (mits ze opbouwend zijn, niemand zit te wachten op haat reacties ;-))

Iedereen een super zalig uiteinde, en ik hoop dat al jullie dromen en doelen voor 2016 uit gaan komen.

Gelukkig nieuw jaar allemaal!

Door Diane Zoet op 28 dec 2015
Lees meer artikelen van Diane Zoet