Photo diary Kim week 43

IMG_6187

Kim Strijd (24) heeft sinds 2013 haar eigen Fashionlabel KiimS. Het label is in zeer korte tijd gegroeid met verkooppunten door heel Nederland en België. Voor Iheartwebshops.nl houdt ze wekelijks een Photo Diary bij.

Druk weekje achter de rug.

Excuses voor mijn iets vertraagde diary! Ben super druk geweest afgelopen week met de nieuwe Party Collectie van KiimS! Deze wordt deze week uitgeleverd dus er moest erg veel worden voorbereid. Vorige week zaterdag was het de laatste dag van strandclub Bries in Noordwijk, daar ben ik geweest met mijn familie. Ook zijn wij bij een super lieve pup wezen kijken die binnenkort bij ons komt wonen!

Photo Diary Kim week 43

Kijken jullie mee naar hoe mijn week eruit zag en wat ik heb gedaan?

IMG_6181
On my way! Onderweg naar een leuke afspraak!

IMG_6378
Samen met mijn moeder bij Bries, natuurlijk met een GinTonic!

IMG_6187
Deze ‘verkleed’ spulletjes werden uitgedeeld voor op de foto..

IMG_6199
Together with my love..

IMG_6282
Dit schatje komt binnenkort bij ons wonen!

IMG_6385
Zaterdag ben ik een dagje naar Utrecht geweest, erg leuke en gezellig stad! Afgesloten met een lekkere cocktail.

FullSizeRender
Sunday Details!

IMG_6320
Nog maar 1 weekje sale bij KiimS! Wees er snel bij!
Tot volgende week!

Liefs, Kim

Volg mij (@KimStrijd) & KiimS (@KiimSHQ) ook op Instagram!

Door Kim Strijd op 27 okt 2015
Lees meer artikelen van Kim Strijd