Photo Diary Kim Week 42

IMG_6076

Kim Strijd (24) heeft sinds 2013 haar eigen Fashionlabel KiimS. Het label is in zeer korte tijd gegroeid met verkooppunten door heel Nederland en België. Voor Iheartwebshops.nl houdt ze wekelijks een Photo Diary bij.

Terug op kantoor

Zondag ben ik een dagje in Noordwijk geweest bij mijn familie, verder ben ik de hele week super druk geweest met KiimS, wij zitten momenteel in de inkoopmaanden dus dan rij ik heel Nederland rond! Ook komt de nieuwe Party Collectie er aan waar voor ik veel moet voorbereiden!

Photo Diary Kim week 42

Kijken jullie mee naar hoe mijn week eruit zag en wat ik heb gedaan?

IMG_6076
Onderweg naar Noordwijk! Natuurlijk in KiimS! (hier draag ik de Kira Knit taupe).

IMG_6080
Selfie samen met mijn Broer Thom!

IMG_6046
My Monday OOTD! Hier draag ik de Becky Blouse en Patty Pants! (achter mij zie je
al een kleinstukje van onze nieuwe Party Collectie!)

IMG_6099
Wat hangt onze collectie er prachtig bij, hier in de winkel ‘By Theresa’.

IMG_6114
Onderweg naar een aantal afspraken in Brabant!

IMG_6141
Zo super koud had ik het een aantal dagen, super om mijn Kim Knit te dragen!

 
Tot volgende week!

Liefs, Kim

Volg mij (@KimStrijd) & KiimS (@KiimSHQ) ook op Instagram!

Door Kim Strijd op 17 okt 2015
Lees meer artikelen van Kim Strijd