Photo Diary Kim Strijd Week 48

Kim Strijd

Kim Strijd (24) heeft sinds 2013 haar eigen Fashionlabel KiimS. Het label is in zeer korte tijd gegroeid met verkooppunten door heel Nederland en België. Voor Iheartwebshops.nl houdt ze wekelijks een Photo Diary bij.

Een nieuw vriendinnetje

Afgelopen week heb ik een rustig weekje achter de rug, speciaal voor mn nieuwe vriendinnetje. Afgelopen week waren mijn ouders 26 jaar getrouwd, gezellig gevierd met familie natuurlijk! Verder ben ik veel thuis gebleven om op mijn nieuwe vriendinnetje te passen.

Kijken jullie mee naar hoe mijn week eruit zag en wat ik heb gedaan?

IMG_6948
Maandag moest ik als eerste naar de tandarts,, hateit!

IMG_6951
Kijk mn schatje lief slapen..

IMG_6963
Pip ging mee naar het kantoor! (My OOTD Kira Knit en Soul Skirt)

IMG_7001
Knuffelen met mn vriendinnetje

IMG_7004
Hebben jullie het al gezien? Je shopt de Fall collectie nu met 30% korting!
Liefs, Kim

Volg mij (@KimStrijd) & KiimS (@KiimSHQ) ook op Instagram!

Door Kim Strijd op 01 dec 2015
Lees meer artikelen van Kim Strijd