Photo Diary Kim Strijd Week 47

IMG_6866

Kim Strijd (24) heeft sinds 2013 haar eigen Fashionlabel KiimS. Het label is in zeer korte tijd gegroeid met verkooppunten door heel Nederland en België. Voor Iheartwebshops.nl houdt ze wekelijks een Photo Diary bij.

Weekendje Stockholm

Zoals jullie vorige week hebben kunnen zien ben ik in het weekend naar stockholm geweest, vorige week zondag moest ik helaas dus weer naar huis,  die avond hebben we voor de laatste keer nog gezellig gegeten in Noordwijk bij Copper. Verder heb ik een lekkere drukke week gehad met veel nieuwe verkooppunten voor KiimS, en nog leuker.. ik heb mijn nieuwe hondje opgehaald!

Kijken jullie mee naar hoe mijn week eruit zag en wat ik heb gedaan?

kim strijd
Onderweg naar huis! Prachtig helder weer.

kim strijd
Heerlijke salade geitenkaas had ik besteld bij Copper.

kim strijd
My OOTD! Hier draag ik de populaire Day Dress gecombineerd met de Jessy Jacket.

kim strijd
Deze prachtige winkel in Urk verkoopt vanaf nu ook KiimS! #trots

kim strijd
KiimS is vanaf januari ook te shoppen bij Tanya Fashion in Stein.

kim strijd
Bij By Theresa zijn ze ook helemaal weg van de Day Dress van KiimS!

kim strijd
I love flowers!

kim strijd
Dit schatje heeft me de hele nacht wakker gehouden, maar wat is ze toch lief! #verliefd #Pip
Tot volgende week!

Liefs, Kim

Volg mij (@KimStrijd) & KiimS (@KiimSHQ) ook op Instagram!

Door Kim Strijd op 22 nov 2015
Lees meer artikelen van Kim Strijd