Photo Diary Kim Strijd week 45

Kim Strijd

Kim Strijd (24) heeft sinds 2013 haar eigen Fashionlabel KiimS. Het label is in zeer korte tijd gegroeid met verkooppunten door heel Nederland en België. Voor Iheartwebshops.nl houdt ze wekelijks een Photo Diary bij.

Nieuwe Party Collectie in de winkels.

Afgelopen week wat een wat rustigere week als daarvoor, we hebben natuurlijk de Party collectie van KiimS uitgeleverd (dat is meestal een chaos haha). Zaterdag ben ik met mijn vriend een dagje naar Laren geweest, lekker geluncht en wat rond gelopen. Zondag heb ik met de familie gezellig geluncht met een hele goede violist! Was super leuk en gezellig! Binnenkort krijg ik een hondje wat jullie misschien al gezien hebben, afgelopen week was ik weer op bezoek geweest, wat groeit zo’n kleintje hard!

 

Kijken jullie mee naar hoe mijn week eruit zag en wat ik heb gedaan?

IMG_6537
Zaterdag heb ik lekker geluncht met mijn vriend bij Hamdorf in Laren, een echte
aanrader voor als je een keer in de buurt bent!

IMG_6544
Natuurlijk draag ik een hele KiimS outfit, dit keer van de nieuwe Party Collectie!
Ik ben gek om mijn Julia Jacket!

IMG_6567
Mijn schoonzusje bakte deze ongelofelijk mooie ‘Hersen taart’ voor Halloween!

IMG_6572
Mijn outfit voor zondag! (Stella Skirt, Julia Jacket en Tila Top).

IMG_6593
Zondag lunch! Wat super gezellig!

IMG_6610
Het lijkt wel of ik het grootste gedeelte van mijn tijd in de auto zit haha, hier onderweg naar leuke afspraken!

IMG_6622
Elevator selfie! Onderweg met de nieuwe KiimS collectie!

IMG_6639
Op bezoek bij mijn hummeltje! Over ongeveer twee weken komt ze bij ons wonen!

IMG_6655
Met regenachtig en koud weer vind ik het heerlijk om mijn Kim Knit te dragen.

IMG_6671
Moe gezicht hier, tot laat gewerkt in het KiimS Magazijn en alle bijbestellingen verstuurd..

 

Tot volgende week!

Liefs, Kim

Volg mij (@KimStrijd) & KiimS (@KiimSHQ) ook op Instagram!

Door Kim Strijd op 08 nov 2015
Lees meer artikelen van Kim Strijd